Genç Ereğlililer Taraftar Grubu tarafından yapılan açıklamada, takımın Play-Off başarısına rağmen şehirdeki siyasi isimler, kamu kurumları ve iş dünyasından yeterli destek ve tebrik mesajı gelmemesinin üzüntüyle karşılandığı ifade edildi.

Açıklamada, Türkiye’nin birçok kentinde Play-Off’a kalan takımlar için yöneticiler ve kurumların tebrik mesajları yayımladığına dikkat çekilerek, Ereğli’de ise yalnızca Belediye Başkanı’nın sosyal medya üzerinden bir tebrik mesajı paylaşmasının dışında herhangi bir mesajın görülmediği belirtildi.

LA Questa Coffee, görkemli bir törenle kapılarını açtı...
LA Questa Coffee, görkemli bir törenle kapılarını açtı...
İçeriği Görüntüle

Taraftar grubu, Kdz. Ereğli Belediyespor’un şehrin önemli bir markası olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Bu şehir Play-Off’a kalmış, tarih yazıyor ama şehirde ses yok. Bu şehirden beslenip bu şehirden oy isteyenlerin bugün neden sessiz olduğunu merak ediyoruz. Tüm siyasilerden, kamu kurumlarından ve iş dünyasından bu başarıya kayıtsız kalmamalarını ve tebrik mesajı yayımlamalarını bekliyoruz.”

Açıklamada ayrıca, “Bu başarıyı görmeyen bu şehri de görmüyordur. Bu şehri görmeyeni biz de görmeyiz” ifadeleriyle çağrıda bulunuldu.