Yeniden İl Başkanı seçilen Orhan Korkmaz ve yönetimi mazbatasını alırken, il başkan yardımcıları ile yönetim ve disiplin kurulunda görev yapacak isimler açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı’nda yeni dönem resmen başladı.

12 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen 15. Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren Orhan Korkmaz, yeniden MHP Zonguldak İl Başkanı seçildi.

Kongrenin ardından İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Korkmaz ve yönetimi, İl Başkanlığı’nda ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını yaptı.

MHP Zonguldak İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” anlayışıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Açıklamada, “Her bir yönetim kurulu üyemiz, üstlendiği sorumluluğu teşkilatımızın ortak hedefleri doğrultusunda yerine getirecek; Zonguldak’ımız için hep birlikte çalışacağız. Yeni görev dağılımımızın teşkilatımıza ve Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İŞTE YENİ GÖREV DAĞILIMI

İl Başkanı: Orhan Korkmaz

Başkan Vekili: Kaya Karatepe

İl Sekreteri: İlker Can

Muhasip: Özgüç Atalay

Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Mevlüt Özdemir

Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Muhammet Özdemir

Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Volkan Yüksel

Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Tarkan Erenel

Siyasi İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Mehmet Gencer

Medya ve İletişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Ömer Faruk Alkan

Görevine Başlayamadan Hayatını Kaybetti…
Görevine Başlayamadan Hayatını Kaybetti…
İçeriği Görüntüle

AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: İsmail Öztürk

Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Bayram Demir

KAÇEP’ten Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Sebahat Altunkaya

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Şükür Turgut

Mesleki Kuruluşlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı: Nevzat Öztürk

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Alaattin Çolakoğlu, Bayram Bozkurt, Emin Can Aygün, Erdem Akgöz, Kazım Gül, Metin Aydın, İlker Keskin, Ramazan Bozkurt, Recep Kocabacak, Yılmaz Yavuzarslan, Bilge Keskin, Emrah Karaduman, Bahri Kütük, Meral Demirbaş, Muhammet Keskin, İsmet Özbay, Zekai Üstün, Kadir Ergenekon, Ali Özdemir, Bülent Çelik, Hüseyin Haseki, Özgür Şakir Kaplan, Şaban Kalafat, Yılmaz Koç, Satılmış Öztürk, Mehmet Şişman, Yaşar Yelkenci, Olcay Ören, Muharrem Aslan, Kurtuluş Altun, Dursun Köroğlu, Servet Kaya, Ergül Köksal ve Hasan Kavgacı.

İL DİSİPLİN KURULU

İl Disiplin Kurulu Başkanı: Murat Altunkaya

Başkan Yardımcısı: Ersin Öztürk

Üyeler: Hakkı Ayvalık, Arif Sercan Sezgin, Şükrü Okur, Metin Özbay ve Şeref Kalaycı.

MHP Zonguldak İl Başkanlığı, yeni yönetimin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, “Birliğimiz daim, yolumuz açık olsun” mesajını paylaştı.