Kuru manikürün rahatlığı, salonda oturup beklemenize gerek kalmadan dakikalar içinde profesyonel görünümlü sonuçlar vaat ediyor. Bakımlı tırnaklara sahip olmanın ekonomik ve verimli bir yolunu arayanlar için kesinlikle gidilecek yol budur.

Kuru manikür, geleneksel manikür zahmetine girmeden tırnaklarınızı tazelemenin harika bir yoludur. Tırnaklarınızı törpülemeyi ve cilalamayı, tırnak etlerinizi geri itmeyi ve ardından seçtiğiniz ojeyi uygulamayı içerir. En iyi kısım? Gününüze devam etmeden önce cilanın kurumasını beklemenize gerek yok!

Kuru manikür, özellikle kendi evinden çıkmadan tırnaklarını hızlı bir şekilde onarmak isteyen meşgul kadınlar için harikadır. Tek ihtiyacınız olan bir zımpara tahtası ve tampon, biraz kütikül yağı ve tercih ettiğiniz herhangi bir renk oje. Ayrıca, salonda düzenli manikür yaptırmaktan çok daha ekonomiktir - gerekli tüm önlemleri aldığınız sürece tamamen güvenli olduğu söylenemez.

İşlemin kendisi basittir: Mevcut bir dizi seçenek arasından en sevdiğiniz rengi seçerek başlayın. Ardından, mevcut cilayı çıkararak ve sabun ve suyla yıkayarak ellerinizi hazırlayın. Havada kurumaya bıraktıktan veya bir bezle sildikten sonra oje sürmeye başlayabilirsiniz. Sağlanan fırçayı veya çubuk aplikatörü kullanarak, tabandan başlayarak ve parmağınızın ucuna doğru ilerleyerek her tırnağa bir kat uygulayın.

Editör: Haber Merkezi