Duruşma ertelenirken, adliye çıkışında taraflar arasında tartışma çıktı. Yoğun güvenlik önlemine rağmen arbede yaşandı, polisin müdahalesi ile taraflar ayrıldı.

Olay, geçen yıl 21 Temmuz'da Zonguldak merkeze bağlı Köroğlu köyünde meydana geldi. Olaydan 1 ay önce Erdeniz Köroğlu'nun kardeşi E.K., Halil Can-Emirkan Köroğlu kardeşler ve bazı akrabaları tarafından köy kahvesinde darbedildi. Bu nedenle 2 aile arasında husumet oluştu. Olay gecesi, yakınlarının köyde açık alandaki düğününe katılan Köroğlu kardeşler ile darbedilen E.K.'nin ağabeyi Erdeniz Köroğlu karşılaşınca, düğün dönüşü tartışma çıktı. Erdeniz Köroğlu, bıçakla 2 kardeşe saldırdı. O sırada torunlarını korumaya çalışan babaanne Nazmiye Köroğlu da bıçak darbeleriyle yaralandı.

YAKALANIP, TUTUKLANDI

200 yıllık 2 katlı ahşap ev, yangında küle döndü...
200 yıllık 2 katlı ahşap ev, yangında küle döndü...
İçeriği Görüntüle

Erdeniz Köroğlu evine giderken, 2 kardeş ve babaanneleri yere yığıldı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla bölgeye jandarma ve sağlık görevlileri sevk edildi. Ambulansı beklemeyen yakınları, özel araçlarıyla yaralıları yola çıkardı. Yaralılar yolda karşılaşılan sağlıkçılar tarafından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi ve Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Halil Can Köroğlu, kardeşi Emirkan ve babaanneleri Nazmiye Köroğlu, hastanede hayatını kaybetti. Erdeniz Köroğlu, daha sonra yakalandı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.