Otomobilin motor bloğu ve 1 yolcusu yola fırladı. Sürücü ile 2 arkadaşı yaralandı. Kaza 03.15 sıralarında Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ereğli istikametinden Gülüç istikametine giden Metin Şahin idaresindeki 78 AC 445 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 67 ACH 593 ve 81 KH 327 plakalı dorselere çarptı. Kazada parçalara ayrılan otomobildeki sürücü Metin Şahin ve yolcusu İrem Kakmazoğlu otomobilden yola fırladı. Otomobildeki diğer yolcu Ahmet Uğur Çimşit ise hafif şekilde yaralandı.
FIRLAYANLAR TIR’IN ALTINA GİRDİ
Kazada otomobilden fırlayan Şahin ve Kakmazoğlu TIR’ın altında düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
182 PROMİL ALKOLLÜ
Hastanede yapılan kontrolde, sürücü Metin Şahin’in 182 promil alkollü olduğu tespit edildi. Şahin ve İrem Kakmazoğlu’nun durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
Otomobil TIR dorselerine çarptı, yaralılar yola fırladı...
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 182 promil alkollü sürücünün kullandığı otomobil, park halindeki TIR dorselerine çarparak durdu.
Bunlar da ilginizi çekebilir