Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans salonunda Ereğli Eğitim Fakültesi ile Kdz Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğince panel sunumu ile farkındalık çalışması yapılmıştır.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından

Kdz Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz Peker tarafından açılış konuşmasında, "Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı ortadan kaldırmak, toplumsal yaşamın her alanında kadınların güçlenmesini sağlamak Temel ilkemizdir.Kadina yönelik siddet ve baskı sadece ülkemizin değil tüm dünya kadınlarının sorunudur. Kadınların uğradığı haksızlıklar, adaletsizlikler, ayrımcılıklar karşısında kadının yanında yer almak insan olan herkesin görevidir. " İfadelerine yer verirken ayrıca Desteğini her Zaman veren Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr Soner Yavuz'a, iş birliğinden dolayı Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü sayın Uğur Yağmur 'a, Ereğli Eğitim Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Birgül Ulutaş'a, Ereğli Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Tamer Özsoy'a, Kdz Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Sosyologu Fatma Çetin Gencer'e teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Panelde Ereğli Eğitim Fakültesi Doktor Öğretim Üyesi Birgül Ulutaş, Ereğli Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Tamer Özsoy, Kdz Ereğli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Sosyologu Fatma Çetin Gencer, gençlere kadının varoluşu, hakları, farkındalıkkari ve kendilerini keşfetmeleri adına Bilgi paylaşımında bulunulmuştur.

Karşılıklı etkileşim halinde farkındalık çalışması gerçekleştirilmiş olup panelistlere ve katılımcılara teşekkür edilerek panel sonlandirilmistir...

Editör: Haber Merkezi