Karadeniz Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimleri öncesinde Kooperatifi Başkan adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu adayları Okan Şimşek, Fatih Gürgün, Ayhan Erol ve Emin Karakaya Kışla Sanayi Sitesi ve Kışla Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Gördüğü yoğun ilgi sonrasında açıklamada bulunan Başkan adayı Cevdet Civelek, seçim günü ipi göğüsleyeceklerine inancının tam olduğunu ifade etti.

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimlerinde Başkanlığa adaylığını açıklayan Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pazaryeri ve Kepez mahalle ziyaretlerinin ardından Başkan Adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri Kışla Sanayi Sitesi ve Kışla Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Ziyarette çalışmaları hakkında bilgiler aktaran başkan adayı Cevdet Civelek ve yönetim kurulu üyeleri şeffaf bir yönetim olacaklarını ve Kooperatifin çok daha iyi noktaya gelmesi için var güçleri ile çalışacaklarını ifade ettiler.

Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkan adayı Cevdet Civelek "Yönetim kurulu üyelerimizle beraber Ereğli'deki bütün esnaflarımızı gezmeye devam ediyoruz. Belen Sanayi Sitesi, Pazaryeri ve Kepez Mahallesinden sonra Kışla Sanayi Sitesi ve Kışla Mahallesindeki esnaflarımızı da gezerek kendilerine seçimle ilgili olarak bilgiler aktardık. Gördüğümüz teveccüh, gördüğümüz ilgi doğru yolda olduğumuzu bizlere gösteriyor. Genç, dinamik ve yıllardır esnaf olan arkadaşlarımızla beraber bu seçime hazırlanıyoruz. Amacımız esnafımızın istediği gibi esnafımıza en iyi hizmeti en adaletli şekilde kredi dağılımı vermektir. Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifini daha üst sıralara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Bizlere güvenen esnafımızın, üyelerimizin güvenini boşa çıkartmayacağız." dedi.

Editör: Haber Merkezi